Coaching & stresshantering


Enklare än du tror. Coaching/mental styrka/mental träning hjälper dig att släppa gammalt, vara i nuet och få/vara mer av det du vill nu och framåt.


Nervsystemet är ordnat så att det alltid vill vårt bästa. Det innebär att allt är information; känslor, tankar, upplevelser - de vill förmedla något till dig, även om upplevelsen i sig inte är så kul att möta. Däremot är informationen det som ofta löser det hela och det är coachens uppgift - att leda dig till att hitta dina svar, nya alternativ och lösningar så att kroppen och tanken kan sluta med det som inte är så härligt och få/göra mer av det du vill ha/känna/uppleva. Det bästa är att du inte ens behöver berätta om vad och vem som är involverad - det går att lösa ändå. Bra va!

Det som också kan vara intressant att veta är att fysiska upplevelser som smärta och trötthet funkar på samma sätt - det är information om att något behöver ändras. I många fall kan coaching hjälpa där också.


Coaching är perfekt för att utveckla ditt ledarskap. Det är ju trots allt minst en person vi leder varje dag och genom hela livet.

VARFÖR VÄLJA MIG?


Med lång erfarenhet och en gedigen kunskap- och erfarenhetsbank är mitt mål med din tid hos mig är att hjälpa dig med det du behöver så snabbt som möjligt. Ofta lägger jag in utbildande delar för att du själv ska rustas med kunskap framåt, utöver de insikter som coachingen ger. Du testar en gång, känner efter att jag och mitt sätt att jobba är rätt för dig. Behövs flera tillfällen bokar vi ett i taget, om inget annat önskas. Fritt, enkelt och effektivt på det sätt som passar dig.


NÄR TAR JAG COACHING?


Här följer vanliga problem/ämnen jag hjälper till med:

 

  • Stress, oro, ångest
  • Vill må bra eller bättre
  • Utveckla kommunikation och ledarskap
  • Fobier, rädslor, trauman
  • Konflikter
  • Mål och visioner
  • Relationer

TIDSÅTGÅNG, PRIS, BETALNING?


Tidsåtgång?

Sätt av 1-1,5h. Vi använder det vi behöver för ditt önskade resultat.


Pris?

För privatperson 1200:- ink. moms/tillfälle.

Företag - kontakta mig för offert.


Betalning?

Du får en faktura efter ditt besök och väljer om du vill betala hela eller delbetala via BG eller swish.NÄR, VAR, OCH HUR OFTA?


När?

När det passar dig. Jag jobbar vanligen kontorstider men kan i mån av tid anpassa för dig. Hittar du ingen tid som passar, maila mig.


Var?

Luntmakargatan 52 i Stockholm när du vill träffa mig IRL.

Passar webben bättre så funkar det alldels utmärkt med coaching över videolänk.


Hur ofta?

Det vanligaste är 1-3 gånger. Ibland mer, och ibland väljer personer att gå mer regelbundet för sin egen utveckling framåt, för att det är så givande.