OM JENNY

VÄLKOMMEN HIT!

Jag är glad att just du tittar förbi! Om du undrar vad som gör att jag jobbar med det jag gör finns några för mig självklara anledningar:


  • När jag kan bistå till att en människa, eller en grupp personer mår och fungerar bättre, vilket leder till att de tar bättre beslut, behandlar sig själva och andra bra och är fina förebilder gör jag skillnad. Det i sin tur ger ringar på vattnet och bidrar förhoppningsvis till en lite bättre värld.


  • Professionellt, tydligt och med resultat är en självklarhet i mitt jobb, precis som värderingar och hjärta i det jag gör. Med det i åtanke väljer jag också noga mina samarbetspartners.


  • Det finna en sak som är viktig - att leva som du lär. Därför är jag mycket noga med att se till att och utveckla mig kontinuerligt och själv använda allt jag coachar och utbildar i.


  • Jag vill - och har möjlighet att  - göra skillnad. Det är vad som driver mig.

"Kompetens, professionalism och hjärta. Grunden för ett gott resultat"

Göra skillnad

Det är vad som driver mig. Om det är för en individ eller flera, allt räknas. Det bästa jag vet är när det börjar lysa i en människas ögon, när en grupp börjar kommunicera och skrattet kommer tillbaka, eller när jag får se resultatet av jobbet jag gör tillsammans med mina klienter. 


Det är en lyx att få vara med några steg på en människas väg, bidra till bättre, att få förtroenden, alla fina rekommendationer och all värmande feedback. 

Utbildning & erfarenhet

Jag har en bred bas av utbildningar och erfarenheter i mitt bagage. Coaching, NLP, hypnos och traumabaserad stress- och missbruksterapi. Beteenden och DiSC. Högskoleutbildningar i ledarskap, medicin och pedagogik samt diverse utbildningar inom yoga och fysiska behandlingsformer.


Utbildad i Sverige, USA och Kina.

Jag har erfarenhet av att jobba både i privat och offentlig sektor, möter människor som har tuffa förutsättningar och människor som på pappret har allt, och allt däremellan. Livskriser, målarbete, personlig utveckling, relationer, konflikter...


En av mina speciella förmågor är att snabbt och tydligt skapar mig en uppfattning om vad som behövs i både grupper och för individer.


Jag sitter också med i styrelsen för NLP Föreningen i Sverige sedan 2017, där vi arbetar för NLP i Sverige.


Vill du veta mer så hör av dig.

VARSÅGOD

Ge är att få. Därför delar vi med oss av det vi vet gör skillnad. 

Podcast, youtubeklipp, yoga... Klicka på knappen och scrolla ner så hittar du länkar.