TJÄNSTER

Alltid ditt bästa i fokus!

Jag drivs av att göra skillnad. Mina kunder är privatpersoner, företag, HR, chefer, ledare, ledningsgrupper, medarbetare, individer och grupper. Den gemensamma nämnaren är att alla är människor, som på ett sätt eller annat vill fungera bättre, med sig själva eller tillsammans med andra.

Coaching & Stresshantering

Det finns inte en enda anledning till att inte må bra. När det gäller det mentala är det inte lika självklart att ta hjälp. Det är lika enkelt, kanske enklare...

Öppna utbildningar

Vill du utvecklas personligen, bli en bättre ledare för dig själv och andra eller förstå hur du och andra funkar - gå en av våra öppna utbildningar.

Grunden i yoga är att fokusera på närvaro och andning. Inget annat. Det tar dock inte bort det faktum att yogan har fantastiska effekterna för fysiken med både styrka och rörlighet. Du utövar som den är eller som komplement till annan fysisk aktivitet. Svårslaget bra för att hålla sinnet i balans och hålla onödig stress borta. Yoga är för alla.


Med tjänsten Yinyogaonline kan du hemmaträna med oss 4 dagar i vecka, samt ta del av månadens inspelade pass hela månaden och för bara 200:-/månad.

Läs mer och boka Yinyogaonline här. Häng med!


NYHET!

Fördjupningskurser i yinyoga för dig som är nyfiken på mer! Läs här och anmäl intresse.


Fysisk behandling & rehabilitering

OBS - JUST NU SAKNAS TID. REKOMMENDERAR DIG GÄRNA VIDARE! I mån av tid hjälper jag dig som har problem med rörelseapparaten, kanske kroniska eller llångvariga besvär, eller som inte nått resultat i annan behandling. Du som tar min hjälp är medveten om, och vill själv göra jobbet för att må bättre. Och det är fullt möjligt. Smärta/trötthet är kroppens sätt att kommunicera att något behöver justeras.

För företag

Mina företagskunder anlitar mig för det mesta som har med mående, kommunicera och skapa relationer att göra - otroligt viktigt för att göra ett bra resultat. Exempel på vanliga områden jag jobbar med:


  • Coaching; ledare och medarbetare
  • Skräddarsydd kombination av utbildning & coaching för  ledare/chefer
  • Beteenden och kommunikation
  • Konflikthantering; handledning/utbildning
  • Stressrelaterad problematik: för individ eller utbildning
  • Karriärväxling/omställning
  • Utbildning; ledarskap, kommunicera bättre, förstå beteenden, motivation och drivkrafter, strategier för beslut, konflikter, förändring, svåra samtal, sorg, personligt ledarskap mm.