YOGA


Jo. Yoga är för alla.

Det finns en konstig tro om att yoga handlar om att slå knut på sig själv eller göra svåra akrobatiska positioner. Ja, det kan man också göra. Eller så kan man göra det på sin nivå och utefter sin kropp.

Yoga handlar om att lära sig att andas bättre och vara närvarande med sig själv. Bonus är att du får rörlighet och styrka på köpet - och en massa mental träning och styrka.

Du gör det på den nivå som du är. Det finns alltså ingen anledning att jämföra med någon - du är unik.

VARFÖR YOGA MED MIG?


Mina första klasser i yoga höll jag 2013. Här kommer du som du är och yogar på din nivå. I mina öppna kursen är grupperna ofta mindre och personliga. Som en trygghet för dig har jag med mina kunskaper som kroppsterapeut och i kinesisk medicin vilket gör att jag kan assistera dig på bästa sätt. Du som har problem med kroppen - vi hittar självklart varianter som passar dig!


Företag - i mån av tid kommer jag ut och håller klasser hos er. Ni håller med lokal och mattor. Kontakta mig för mer info och priser.


YINYOGAONLINE- vår onlinetjänst för dig som vill yoga med mig och min kollega Sofia. Lliveledda pass 4 dgr/vecka och du har tillgång till inspelade pass hela månaden. Läs mer och boka ditt medlemskap!

ASHTANGAYOGA

Ashtangayogan är mer fysisk och dynamisk och ger bde god styrka och rörlighet. Du jobbar både med andningen och med dina muskler och leder. Stärker och utvecklar både kropp och ditt mentala.


Görs med fördel på morgonen då den bygger energi - du blir pigg.


YINYOGA ONLINE

Yinyogan är en mjukare form där vi försiktigt går in i positioner och stannar en längre stund, beroende på erfarenhet och dagsform. Yinyogan balanserar kroppen och jobbar fysiskt på bindväven, fashian i kroppen. 

Läs mer och ta del av vår onlinetjänst yinyogaonline.

Jag kör också liveledda pass på förfrågan.

YOGA ÄR RIKTIGT BRA FÖR..

Det viktigaste är alltid att du anpassar efter din dagsform. Prata med din lärare om du har funderingar. 

 

  • att få upp rörligheten
  • att motverka stress & bibehålla/återkskapa balans
  • att bygga styrka bål, leder och områden vi vanligen inte kommer åt.
  • att behålla en ung och frisk kropp


Det vi tränar på blir vi bra på.