FYSISK BEHANDLING & REHABILITERING


JUST NU SAKNAR JAG TID FÖR ATT HJÄLPA DIG FYSISKT. REKOMMENDERAR MER ÄN GÄRNA VIDARE! Med lång erfarenhet hjälper jag dig att komma tillbaka till en balanserad kropp.


Jag har lång och gedigen erfarenhet av behandling med massageterapi, traditionell kinesisk medicin, och coaching. Idag kombinerar jag dessa för att ge dig bästa resultat. Helhet och din dagsform är alltid mitt fokus och mitt mål är att du så snabbt som möjligt ska tillbaka till bättre.

VARFÖR ANLITA MIG?


Många av mina kunder har sökt hjälp på många ställen, men upplever inte att de får rätt hjälp, eller att de fått höra att "det här får du leva med". Eftersom kroppen vill att vi ska må bra är smärta ofta information, och den informationen behöver vi koda om och förstå. Utifrån det kan vi sedan göra annorlunda. Det kan vara attändra en rörelse, ta tag i en situation i livet som satt sig i det fysiska, eller rensa från gamla upplevelser som också kan vis sig i det fysiska. 

Jag jobbar helst mjukt och med kroppen, på ett sätt som håller vårt lugn- och rosystem igång så att bästa läkning kan ske.

Självklart, som i allt annat där det handlar om dig - är det upp till dig att göra dina förändringar för att må bra. Det innebär att du som går till mig är beredd att själv göra jobbet om det krävs justeringar.

Målet är ju att du ska må bra på egen hand.


Företag - kontakta mig så hänvisar jag vidare!


SAMARBETEN


Jag jobbar tillsammans med Produktiv HälsaTeam Snabbares resor till Mallorca där vi tar hand om cyklister och triatleter under ett par veckor. 


När jag besökere Borås finns jag i usyogas fina lokaler.


I Stockholm besöker du mig nära Odenplan.

BRA ATT VETA


Till mig kommer du som vill  må bättre - och är beredd att själv bidra till detta.  Du behöver själv göra det som krävs. Jag kombinerar manuella tekniker som massage och töjbehandling. Du bokar upp ett tillfälle och så tar vi det därifrån.


Betalning sker via faktura.

BRA ATT VETA 


Funderar du över något innan din behandling - fråga.

 

  • Undvik smärtstillande innan besöket.
  • Rökare - unvik innan besök. Ät något som tar bort lukt och tvätta dina händer.
  • Jag jobbar bara i behandlande/rehabiliterande syfte.