ÖPPNA UTBILDNINGAR


Våra öppna utbildningar är för dig som vill framåt, oavsett om det är för egen del eller i din yrkesroll. Vår mest populära är Coachande Ledarskap - NLP Practitioner som ger nya kunskaper, insikter och för många ett "före och efter kursen". Det är en utbildning i ledaskap genom personlig utveckling, och som rubriken säger i ett coachande perspektiv för dig som vill utveckla detta - eller kanske jobba med coaching. Perfekt för dig som på ett eller annat sätt leder någon. Inte minst och kanske allra mest dig själv.


Du hittar också kursen Ledarskap, kommunikation och förändring i samarbete med SILF.

MER OM COACHANDE LEDARSKAP - NLP PRACTITIONER


2009 höll jag min första utbildning i ämnet och sedan dess har det fortsatt - främst för att det är ett måste att dela värdefull kunskap och jag ser de fantastiska resultat som våra kursdeltagare får. I den bästa av världar hade vi lärt oss detta i skolan, men som tur är har vi möjligheten att ändra på detta nu som vuxna. Kunskap om hur vi kommunicerar och fungerar är A och O för att få bra resultat - i yrkeslivet, i relationer, i ledaskap, och för att leva ditt liv på det sätt som är rätt och riktigt för dig.Kursen förenklar och förbättrar på en djup nivå och du lär genom att se, höra, göra - och blir därmed vädigt självklart att använda. Du hittar mer info, priser och datum via knappen nedan.

Och - vill du ge dig själv den bästa presenten - gå kursen. Du kommer garanterat att få mer än du förväntat dig.

"Utbildningen gav så mycket mer än jag trodde. Den här borde alla gå"


Kursdeltagare 2018

UTVECKLA DITT LEDARSKAP


Det gör du i alla våra utbildningar

Vill du nå framåt, må bättre, välja mer rätt utifrån dig själv så är personligt ledaskap svaret. En vanlig kommentar om NLP-utbildningen är att "Den här borde alla gå".

Det tycker såklart vi också.

Gå den.VEM GÅR UTBILDNINGEN?


Alla är olika och får ut precis det som önskas från utbildningen, i sin nuvarande roll, som komplement eller som början på en ny inriktning.

 

VAD GER DET?


Generellt kan vi säga att det förenklar det mesta.

Eftersom vi ofta krånglar till saker i huvudet, tror att vi vet vad andra gör och varför, agerar utifrån vår referens av verkligheten - som inte nödvändigtvis stämmer för andra. Och då blir det inte rätt.


Genom att tydliggöra mönster, tankevurpor, göra mindre av det som inte funkar och göra mer av det som funkar får du ännu bättre utdelning av det du gör.